Program           Opera forestillinger            Særforestillinger           Hvem er vi?                  Forside               Info til medlemmer


Billetbestilling


Grafens adresse
Stavnsholtvej 1
3520 Farum
Tel. 44 95 84 80

Gode parkerings-muligheder.

2 min. til bussen

Hvem er vi?

Grafen er en kommunal biograf – der drives af frivillige ildsjæle. Farum Biografforening blev stiftet i 1995 og har drevet biografen siden.Daglig ledelse foreståes af bestyrelsen ved formanden.

Hvem er vi?
Foreningen tæller ca. 225 medlemmer heraf er 45 er aktive i foreningsarbejdet. Passive medlemmer støtter biografen ved deres medlemsskab af foreningen.
Grafen er for alle – man skal ikke være medlem af foreningen for at se film i ”den lokale” – men vi er en forening, og biografens eksistens er baseret på mennesker der vil støtte & arbejde aktivt i biografen. Uden aktive ingen biograf! Organiseringen af driften er meget vigtig – publikum skal kunne regne med os.

Hvad laver vi?
Mange forskellige opgaver bliver løst i det daglige: Biopasserne sælger billetter, servicerer vores publikum, vi har cafè, vi hænger plakater op og ikke mindst bliver filmen kørt af operatørerne, og det hele skal foregå med timing og – filmen starter altid til tiden! Man kan sige at vi skal være professionelle selv om vi er amatører.

Bag kulisserne
Er der også livlig aktivitet – mange opgaver skal løses for at kunne drive en biograf. Repertoire skal lægges, film skal bookes, annoncering, indkøb, adminstration o.m.m.m.

Foreningen afholder 4 medlemsmøder om året, som der indkaldes til og det er her biopassere og operatører skriver sig på biolisten, til at passe Grafen i den kommende periode. Vi taler fagligt og hygger os med lidt spiseligt og ser derefter film.

Forestillingerne
Grafen viser film seks dage om ugen, søndag-lørdag minus onsdag, en børnefilm søndag eftermiddag og voksenfilm ved aften forestillinger, baby bio torsdag formiddag, samt torsdag eftemiddag voksen bio. Filmforestillinger organiseres også til skoler, daginstitutioner, private fødselsdage med mere, kontakt formanden for ydeligere information.

Graf`’cafeen er åben 1 time før forestilling. Vi sælger kolde & varme drikke samt slik & chokolade. Gode film,
billige priser og god musik for hele familien. Teleslynge og plads til 2 kørestole.
Farums egen biograf er for alle, børn unge og gamle, medlemmer og ikke medlemmer, alle er velkomne!
Ingen reklamer og ingen popcorn!!! i Grafen.
Billetbestilling 45 min. før forestilling på tlf. 44 95 84 80, på spilledag søndag kl. 14 & kl. 17.30, mandag & tirsdag kl. 20 og torsdag kl.15., fredag kl. 19 og lørdag kl. 15.

Kommende arrangementer
Annoncering om særarrangementer kan ses i lokalpressen, dagspressen, sidst men ikke mindst – Grafens aktuelle program som findes i Kulturhuset og selvfølgelig i selve bioGrafen! Den med de godeste film, gode priser, de gode stole (nu med kopholder), det flotte lærred og den gode lyd og ikke mindst den gode stemning! for filmelskere i alle aldre.


Billetpriser:
Torsdagbio kl. 15.00:
kr. 55/65.-
langfilm: kr. 60/75.-

Børnefilm film:
Lørdag kl. 13.00.
Søndag kl. 14.00.
kr. 55.-

Voksenfilm:
Lørdag kl. 15.00
Søndag kl. 16.00
Mandag kl. 19.30
Tirsdag kl. 19.30
Fredag kl. 19.00
kr. 65/75.-
Helaften: kr. 70/85.-

Lørdag eftermiddag langfilm: 65/85.-

Biografklub Danmark rabatkuponer ½ pris.

Café:
Salg af kolde og varme drikke, slik og chokolade

Plakater sælges.

Biografen åbner 45 min. før forstillingen for billetsalg.
Forudbestilling på:
Tlf. nr. 4495 8480.

Grafen har teleslynge.

Der er plads til to kørestole i salen.

Dankort modtages desværre ikke.

Ret til ændringer forbeholdes