Hvem er vi?

Hvem er vi?

Grafen er en kommunal biograf – der drives af frivillige ildsjæle. Farum Biografforening blev stiftet i 1995 og har drevet biografen siden.Daglig ledelse foreståes af bestyrelsen ved formanden.

 

Hvem er vi?

Foreningen tæller ca. 225 medlemmer heraf er 45 er aktive i foreningsarbejdet. Passive medlemmer støtter biografen ved deres medlemsskab af foreningen.

Grafen er for alle – man skal ikke være medlem af foreningen for at se film i ”den lokale” – men vi er en forening, og biografens eksistens er baseret på mennesker der vil støtte & arbejde aktivt i biografen. Uden aktive ingen biograf! Organiseringen af driften er meget vigtig – publikum skal kunne regne med os.

 

Hvad laver vi?

Mange forskellige opgaver bliver løst i det daglige: Biopasserne sælger billetter, servicerer vores publikum, vi har cafè, vi hænger plakater op og ikke mindst bliver filmen kørt af operatørerne, og det hele skal foregå med timing og – filmen starter altid til tiden! Man kan sige at vi skal være professionelle selv om vi er amatører.

 

Bag kulisserne

Er der også livlig aktivitet – mange opgaver skal løses for at kunne drive en biograf. Repertoire skal lægges, film skal bookes, annoncering, indkøb, adminstration o.m.m.m.

Foreningen afholder 4 medlemsmøder om året, som der indkaldes til og det er her biopassere og operatører skriver sig på biolisten, til at passe Grafen i den kommende periode. Vi taler fagligt og hygger os med lidt spiseligt og ser derefter film.

 

Forestillingerne

Grafen viser film seks dage om ugen, søndag-lørdag minus onsdag, en børnefilm søndag eftermiddag og voksenfilm ved aftenforestillinger, baby bio torsdag formiddag, samt torsdag eftemiddag voksen-bio. Filmforestillinger organiseres også til skoler, daginstitutioner, private fødselsdage med mere, kontakt formanden for ydeligere information.

Graf`’cafeen er åben 1 time før forestilling. Vi sælger kolde & varme drikke samt slik & chokolade. Gode film,

billige priser og god musik for hele familien. Teleslynge og plads til 2 kørestole.

Farums egen biograf er for alle, børn unge og gamle, medlemmer og ikke medlemmer, alle er velkomne!

Ingen reklamer og ingen popcorn!!! i Grafen.

Billetbestilling 45 min. før forestilling på tlf. 44 95 84 80, på spilledag søndag kl. 16, mandag & tirsdag kl. 19 30 og torsdag kl.15., fredag kl. 19 og lørdag kl. 15.

Kommende arrangementer

Annoncering om særarrangementer kan ses i lokalpressen, dagspressen, sidst men ikke mindst – Grafens aktuelle program som findes i Kulturhuset og selvfølgelig i selve bioGrafen! Den med de godeste film, gode priser, de gode stole (nu med kopholder), det flotte lærred og den gode lyd og ikke mindst den gode stemning! for filmelskere i alle aldre.

 

Billetpriser:

Torsdagsbio kl. 15.00  kr. 55/65.-

langfilm: kr. 60/75.-

 

Børnefilm:

Lørdag kl. 13.00.

Søndag kl. 14.00.  kr. 55.-

 

Voksenfilm:

Lørdag kl. 15.00

Søndag kl. 16.00

Mandag kl. 19.30

Tirsdag kl. 19.30

Fredag kl. 19.00 kr. 65/75.-

Helaften: kr. 70/85.-

 

Lørdag eftermiddag langfilm: 65/85.-

 

Biografklub Danmark-rabatkuponer ½ pris.

Café